OntwerpInterieurbeeld van variantNieuwe situatieBestaande situatieReferentiebeeldenProject in kaart
Verbouw van woonhuis
 
Project in kaart
Referentiebeelden
Bestaande situatie
Nieuwe situatie
Interieurbeeld van variant
Ontwerp

Verbouw van woonhuis

Essesteijnstraat, Voorburg

Om het huis aan de Essesteijnstraat te laten voldoen aan de wensen van de bewoners is nodig verbouwing nodig. Deze verbouwing moet meer woonruimte bieden op de begane grond en moet passen bij de architectuur van het huis. Het ontwerp voorziet in een toevoeging die een miniatuur is van het bestaande huis. Deze oplossing komt veel voor in de omgeving van de woning en in soortgelijke wijken. Het is een traditioneel middel om een rij huizen te beƫindigen en te verbijzonderen.
De bescheiden uitbreiding maakt een gepast einde aan de rij en het biedt de woning precies de extra ruimte die de bewoners wensen.

Locatie: Essesteijnstraat, Voorburg
Opdrachtgever: Particulier
Jaartal: 2011
Status: Voorlopig ontwerp afgerond


Index